[ADMITERE] 16 elevi repartizați la Liceul Tehnologic „I.C. Petrescu” Stâlpeni

Scris de Redacție
911 vizualizari

Astăzi, 14 iulie 2022, au fost făcute publice listele candidaților repartizați la licee. Pentru nivelul liceal, forma de învățământ de zi, „I. C. Petrescu” Stâlpeni are o clasă a IX-a, specializarea Economic, profil Servicii.

Astfel, 16 copii dintre cei care au optat pentru liceul de la Stâlpeni au primit confirmarea repartiției aici, aceștia având medii generale de admitere de 7,75, cea mai mare și 4,25, cea mai mică.

Ca proveniență, 8 elevi vin de la același liceu, 2 de la Școala Gimnazială Livezeni, 2 de la Școala Gimnazială Bălilești și câte 1 de la Colegiul Pedagogic „Carol I” din Câmpulung, de la Școala Gimnazială Valea Popii, de la Școala gimnazială Suseni și de la Școala Gimnazială Dobrești.

Conform procedurii, școlile generale sunt obligate ca astăzi să afișeze lista cu locurile neocupate din unitățile de învățământ liceal, iar de mâine, elevii care nu au fost repartizați își pot depune dosarele de înscriere.

Lista elevilor repartizați la Liceul Tehnologic „I. C. Petrescu” Stâlpeni o puteți consulta aici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate