[MESAJ] Participarea la vot înseamnă să ne facem vocea auzită și să demonstrăm că ne pasă de viitorul nostru comun

Scris de Florin Enache
143 vizualizari

Astăzi, odată cu finalizarea campaniei electorale, ne aflăm în fața unei decizii esențiale pentru viitorul comunei Stâlpeni.

Ultimele săptămâni au fost marcate de acuze intense în mediul online și de propuneri de dezbateri pe idei și programe cu toți candidații, la care actualul primar nu numai că a refuzat să participe, dar a și împiedicat, prin interzicerea închirierii spațiilor aflate în domeniul public pentru astfel de evenimente.

Indiferent de preferințele noastre politice, datoria civică ne cheamă să participăm activ la procesul democratic.

Prin urmare, vă îndemn să mergeți la vot! Votul este nu doar un drept, ci și o responsabilitate. Este ocazia prin care fiecare dintre noi poate influența direcția în care va merge comuna Stâlpeni în următorii ani. Fiecare vot contează și fiecare opinie exprimată prin vot contribuie la consolidarea democrației.

Urmăriți video-ul pe care vi-l pun la dispoziție în acest mesaj, pentru a vedea ceea ce doresc pentru Stâlpeni și pentru a vă informa suplimentar înainte de a lua decizia finală.

Participarea la vot înseamnă să vă faceți vocea auzită și să demonstrați că vă pasă de viitorul nostru comun. Haideți să arătăm că suntem o comunitate unită și implicată.

Vă aștept la vot duminică, 9 iunie 2024, să vă aduceți contribuția la modelarea unui viitor mai bun pentru toți!

Votul vostru face diferența!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate