Liber la vaccinarea anti-COVID

Scris de Redacție
733 vizualizari

Comitetul National de Coordonare a Vaccinarii a anuntat ca de astazi se deschid succesiv listele de asteptare. Judetul Arges este programat pentru deschidere intre orele 09.00 si 11.00, astfel incat, dupa aceasta perioada, va puteti programa pe site-ul ROVaccinare pentru prima doza si pentru rapel.

Comitetul mai avertizeaza ca pot exista perioade de mentenanta, cand este posibil ca aplicatia sa functioneze cu intarzieri.

„In aceste perioade este posibil ca aplicatia sa functioneze cu intarzieri”, precizeaza Comitetul, interventiile fiind necesare in vederea optimizarii aplicatiei.

Cea de a treia etapa a vaccinarii anti-COVID este deschisa pentru toti cei care doresc, fara limita de varsta, dupa etapele in care s-au putut vaccina doar personalul medical, personalul considerat esential, persoanele de peste 65 de ani si bolnavii cronic.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate