Apa potabila a devenit un lux pentru locuitorii comunei Stalpeni!

Scris de Constantin Cutic
288 vizualizari

Asa cum ne-am obisnuit in ultima perioada, nu trece nicio saptamana fara sa avem o noua avarie la reteaua de apa din comuna, de aceasta data venind randul cetatenilor din satul RADESTI sa se confrunte cu aceasta problema.

Cu riscul de a ma repeta, trebuie sa subliniez faptul ca problemele sesizate de mine la serviciul de apa si incercarile de al sensibiliza pe domnul Primar cu privire la rezolvarea lor, dateaza inca din anul 2016.

Din pacate, aceste sesizari s-au izbit de fiecare data de ignoranta si incapatanarea domnului Primar de a se face ceva in acest sens. Asemeni unui bolnav a carui boala este descoperita si tratata la timp, la fel si problemele din acest serviciu s-ar fi putut rezolva pana acum, daca domnul Primar ar fi inteles si ar fi dorit sa actioneze la timp.

Folosindu-se de acest serviciu ca de propria jucarie, fie in scop electoral, fie pentru a satisface poftele apropiatilor sai, domnul Primar a uitat ca acest serviciu apartine comunitatii locale si ar trebui administrat in interes public.

Cu un administrator numit politic, cu o comisie subordonata in cea mai mare parte primarului si fara a beneficia de o finantare mai consistenta din bugetul local, perspectivele revigorarii acestui serviciu sunt minime.

Foto: facebook


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate