[TAXE ȘI IMPOZITE] Ultima zi în care mai puteți beneficia de bonificația de 10% pentru anul 2024

Scris de Redacție
65 vizualizari

Astăzi este ultima zi lucrătoare în care contribuabilii persoane fizice și juridice din Stâlpeni, județul Argeș pot beneficia de o bonificație de 10% la plata impozitelor și taxelor datorate către administrația locală. Această bonificație se aplică pentru impozitele pe clădiri, terenuri și mijloace de transport, pentru întregul an fiscal 2024.

Contribuabilii au opțiunea plății la sediul primăriei Stâlpeni, prin Ghișeul.ro sau în contul pe care îl puteți afla, sunând la numărul de telefon 0248.565.537.

După data de 1 aprilie 2024, va fi percepută plata impozitelor și taxelor datorate pentru acest an în cuantum complet, conform hotărârii de consiliu local. Pentru a evita această situație sau impunerea de penalități de întârziere, contribuabilii sunt încurajați să-și achite obligațiile fiscale în timp util. Informații suplimentare găsiți și pe site-ul stalpeni.ro.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate