[CONVOCATOR] Ședință de consiliu local la Stâlpeni în data de 31 august 2023

Scris de Redacție
284 vizualizari

Având în vedere Dispoziția nr. 213/25.08.2023 emisă de primarul comunei Stâlpeni, este convocată ședința ordinară a Consiliului Local al comunei Stâlpeni, programată pentru astăzi, 31.08.2023, începând cu ora 16:30. Această întâlnire va avea loc la sediul Caminului Cultural Rădești și are următoarea

ORDINE DE ZI:

A) Aprobarea proceselor verbale ale ședințelor anterioare.

B) Proiecte de hotărâre.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării Devizului general pentru obiectivul “Reabilitare moderată a construcției administrativ-sociale a sediului Primăriei Stâlpeni, din comuna Stâlpeni, județul Argeș”. Inițiator – primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Detalii.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție “Construire teren de sport la Școala Livezeni, comuna Stâlpeni, județul Argeș”, conform devizului general întocmit de prestator și însușit de ordonatorul principal de credite. Inițiator – primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Detalii.

3. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 87/14.12.2022 referitoare la stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale datorate de contribuabili pentru anul 2023. Inițiator – primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1, 2 și 3. Detalii.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 68/27.07.2023 privind aprobarea încheierii unui contract de concesiune directă. Inițiator – primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Detalii.

C) Diverse.

ALTE DOCUMENTE:
Aviz comisia de specialitate nr. 1;
Aviz comisia de specialitate nr. 2;
Aviz comisia de specialitate nr. 3.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate