[FOTBAL] Viitorul Rădești învinge la Vlădești în etapa a 13-a

Scris de Redacție
139 vizualizari

Duminică, 17 decembrie 2023, la ora 11:00, pe terenul comunal din Vlădești, a avut loc meciul din etapa a 13-a între AS Partizanul Vlădești și ACS Viitorul Rădești 2021. Echipa noastră din Rădești a înregistrat o victorie cu scorul de 2-1, reușind să își mențină avantajul de 2-0 la pauză.

Viitorul Rădești se clasează astfel pe locul 2 în clasament, acumulând 27 de puncte din cele 12 meciuri jucate, fiind devansată de liderul ACS Petrolul Hârtiești cu 31 de puncte și situându-se în fața echipei AS Contabilitate Stoenești, care ocupă locul 3 cu 26 de puncte.

Arbitrii meciului au fost centralul Dragomir Mihai Traian, arbitrii asistenți Yamamura Mihail-Maro și Colan David Andrei, avându-i ca observator pe arbitri pe Florea Claudiu.

În privința clasamentului golgeterilor, după această etapă, ACS Viitorul se distinge prin prezența a doi jucători în primele 20 de poziții, Turcu Valentin Antonio și Popescu Georgian Nicolae, ambii înregistrând câte 6 goluri marcate. În ceea ce privește disciplina, Viitorul Rădești a primit un cartonaș roșu (Duțan, etapa a 11-a) și 25 de cartonașe galbene (incluzând 4 atribuite aceluiași jucător, Duțan, el și Popescu Georgian Nicolae fiind cei mai avertizați membri ai echipei).

În etapa următoare ACS Viitorul Rădești va evolua în deplasare, împotriva echipei AS Cimentul Valea Mare Pravăț, data partidei urmând a fi stabilită ulterior.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate