[FOTO/VIDEO] Tragedie în comuna Stâlpeni. Incendiu devastator soldat cu decesul unui bărbat

Scris de Andrei Vacaru
819 vizualizari

O casă din comuna Stâlpeni a fost cuprinsă de flăcări, declanșând o intervenție de urgență din partea pompierilor și a poliției. Potrivit comunicărilor emise de ISU Argeș și Inspectoratul de Poliție Argeș, incidentul s-a soldat cu pierderea vieții unui bărbat în vârstă de 59 de ani.

Conform informațiilor furnizate de ISU Argeș, incendiul a cuprins întreaga locuință, având o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Structura casei, alcătuită predominant din zidărie din material lemnos, a fost puternic afectată, iar tavanul s-a prăbușit în interior. Din nefericire, în timpul căutărilor sub dărâmături, a fost descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului.

Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Argeș, bărbatul decedat, un locatar al casei, în vârstă de 59 de ani, era imobilizat la pat din cauza problemelor medicale. Echipajele poliției din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au intervenit pentru sprijinirea operațiunii de stingere a incendiului și au preluat inițial investigațiile.

Pe fondul acestor tragic eveniment, poliția desfășoară cercetări conform articolului 192 din Codul Penal. Echipa de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung preia ancheta pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc incendiul și decesul bărbatului.

În vederea elucidării cauzelor decesului, se va efectua investigațiile necesare pentru a aduce la lumină toate detaliile și factorii implicați în tragicul eveniment.

Această tragedie subliniază importanța monitorizării și întreținerii sistemelor de încălzire pentru a preveni astfel de situații nefericite și, totodată, evidențiază necesitatea unui răspuns rapid și coordonat din partea autorităților în cazurile de urgență.

Foto/video: ISU Argeș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate