[VIDEO] Mai mulți angajați ai instituțiilor de învățământ din Stâlpeni au participat la protestul sindicatelor organizat astăzi la București

Scris de Andrei Vacaru
350 vizualizari

În urma grevei generale declanșate luni de sindicatele din învățământ, astăzi a continuat protestul personalului didactic, nedidactic și auxiliar, protest față de care și-au arătat susținerea și unele forme de asociere ale elevilor.

La București, acolo unde s-a organizat un marș la care au participat peste 17.000 de persoane, au fost prezenți și angajați ai instituțiilor de învățământ din comuna Stâlpeni care și-au arătat dezaprobarea față de modul de încercare al guvernului de a stinge conflictul de muncă, prin forme considerate de aceștia ca fiind umilitoare.

Greva, conform participanților și mesajelor venite din partea liderilor sindicali, va continua până la rezolvarea tuturor revendicărilor.

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate