„5% din bugetul local poate fi investit în activități sportive”, cam așa sună o anume lege 69 de prin anul 2000.
Acum să ne întoarcem la Stâlpeni, unde investițiile în activități sportive tind spre 0. De ce o comună cu o tradiție destul de frumoasă în sport nu mai investește nimic? Au fost rezultate excepționale obținute de Liceul Tehnologic „I.C. Petrescu” de-a lungul timpului la Olimpiada Națională de Sport cu fotbalul în sală, iar prin crearea a cât mai multe competiții sportive între școlile din comună, puteam ajunge din nou la acele performanțe senzaționale.
O bază sportivă lăsată de izbeliște la Stâlpeni. O bază sportivă care a servit ca teren pentru formidabila echipă Forestierul Stâlpeni și prin asta am spus tot.
O sală de sport care se închiriază foarte greu, iar toți oamenii din comună care vor să facă sport sunt nevoiți să meargă la terenurile din Țițești, Mihăiești, Mioveni sau Pitești, unde închirierea se face printr-un simplu telefon.
A fost odată o echipă de fotbal foarte frumoasă la Rădești, care a dispărut și nimeni nu a fost în stare să dea o explicație plauzibilă pentru asta. Acum stăm și ne uităm cum la Mihăiești, Țițești, Bălilești, Vlădești sunt echipe de fotbal. În caz că vă întrebați, da, noi suntem singurii din zonă fără echipă de fotbal.
ALOOOO!
PSD, PNL, PRO ROMÂNIA și toți care v-ați mai perindat pe la conducerea comunei: sportul dezvoltă fizicul, mintea, sănătatea, competitivitatea, caracterul, fair play-ul.
Sunt atâția copii în comună care așteaptă ca voi să vă dați interesul și să investiți nu 5%, măcar 2% în activități sportive. Eu am prins, copil fiind, vremuri frumoase la Stâlpeni și pot spune că prin sport am legat prietenii, am învățat să fiu mai competitiv și mi-am creat multe amintiri superbe.
VREM SPORT LA STÂLPENI!!!!
Foto: facebook/Constantin Cutic
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News