[SPORT] Viitorul Rădești pe locul al doilea din grupă

Scris de Daniel Dobrisan
133 vizualizari

Din păcate, în urma rezultatelor etapei cu numărul opt, Viitorul Rădești a înregistrat o înfrângere în deplasare, scor 5 la 0 în fața Petrolului Hârtiești. Echipa noastră coboară pe locul II, cu 17 puncte, Petrolul Hârtiești revenind pe prima poziție, strângând un număr de 19 puncte.

Am avut parte și de o surpriză în etapa care s-a încheiat duminică, Voința Țițești, echipă aflată pe ultima poziție a clasamentului, reușind să-i învingă pe cei de la Stoenești, care se află pe poziția a treia în clasamentul povizoriu, scor final 4-3.

Aceasta a fost etapa cu numărul opt, în care Viitorul Rădești pierde prima poziție pentru moment, însă are în continuare șanse mari ca, până la finalul campionatului, să-i vedem campioni deoarece, cu siguranță, această înfrângere nu trebuie să îi demoralizeze.

Hai, Viitorul!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate