[SPORT] Viitorul Rădești joacă mâine împotriva Petrolului Hârtiești

Scris de Daniel Dobrisan
124 vizualizari

Viitorul Rădești, aflată în acest moment pe prima poziție în clasamentul provizoriu, întâlnește mâine, în deplasare, echipa de pe locul trei, Petrolul Hârtiești. Aceasta se afla până etapa trecută pe prima poziție, în timp ce Viitorul Rădești ocupa poziția a treia. Hârtieștii nu au jucat etapa trecută, din pricina numărului impar de echipe din grupă, în timp ce Viitorul Rădești a învins acasă Voința Țițești.

Așadar protagoniștii de mâine sunt Viitorul Rădești, proaspăt ajunși pe locul I în campionat, o echipă venită după o victorie și cu moralul „până la cer” și Petrolul Hârtiești, o echipă care a trecut în doar o etapă de pe prima poziție, până pe a treia, probabil extrem de motivată să-și recupereze locul pe care l-a ocupat până acum.

Vom asista așadar la un adevărat derby județean pentru prima poziție.

De remarcat în această etapă este și meciul din comuna Țițești, unde Contabilitate Stoenești, echipă aflată pe locul 2, cu doar un singur punct în spatele Viitorului Rădești, va juca, iar în cazul unei victorii la Țițești și a unei remize la Hârtiești, Stoenești poate ajunge pe prima poziție.

Foarte interesante cele două partide. Mai mult decât atât, este foarte interesant de urmărit întregul sezon, având în vedere cât de strânsă este lupta pentru prima poziție a clasamentului, unde trei echipe cu șanse egale și se luptă pentru prima poziție a clasamentului: Viitorul Rădești, Contabilitate Stoenești și Petrolul Hârtiești.

Cine va reuși, la finalul acestui sezon, să ocupe prima poziție rămâne de văzut și cu siguranță vom afla împreună acest lucru pentru că suntem momentan de abia la începutul sezonului, mai exact la etapa cu numărul 8.

Noi sperăm să fie Viitorul Rădești, echipa noastră de suflet, în care ne investim toate speranțele. Până la finalul campionatului haideți să ne bucurăm de fotbal și de jocul în sine care trebuie apreciat.

Gazeta de Stâlpeni vă invită mâine, 12.11.2023, la Hârtiești acolo unde Viitorul Rădești va juca de la ora 11:00 împotriva echipei Petrolul Hârtiești.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate