[EVENIMENT] Ziua comunei Țițești, Argeș

Scris de Ionela Birea
754 vizualizari

Aflăm de pe site-ul primăriei Țițești că va fi organizată ziua comunei, pe 26 iunie și că primarul Gheorghe Savu invită locuitorii acestei localități eveniment:

Dragi locuitori din Țițești, vă invit duminică, 26 iunie, de la ora 15:00, în centrul localității, să participați la manifestările cultural-artistice dedicate Zilei Comunei, cu prilejul aniversării a 400 de ani de atestare documentară a localității.

 

Programul cultural-artistic va fi susținut de îndrăgiți interpreți ai cântecului popular românesc: Constantin Enceanu, Niculina Stoican, ”Doruri Muscelene”, Rebeca Simion, Andrada Cîrciumaru, Liliana Păduraru, Ana-Maria Cîrstina, Taraful Cătălin Iancu, George Mărgineanu.

 

Vă așteptăm cu drag!

Primar,

Gheorghe Savu

În speranța că participanții la eveniment vor avea vreme bună, nu pot decât să vă îndemnăm să participați în număr cât mai mare, pentru a vă bucura de Ziua comunei Țițești.

Ținând cont că la Stâlpeni tocmai am avut un concert al Doinei Argeșului, cu participare selectă, nu pot să nu mă întreb dacă nu vom sărbători și noi ziua comunei Stâlpeni în acelasi cămin cultural de la Livezeni, „modernizat” extrem de costistor.

Foto: Primăria Țițești


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate