[SPORT] Viitorul Rădești

Scris de Daniel Dobrisan
842 vizualizari

Vorbim despre sport, despre fotbal și despre „Viitorul Rădești”, echipă de fotbal privată (vă rog să mă contraziceți dacă greșesc) care a devenit publică prin prisma faptului că duminică de duminică strânge suporteri din toată comuna Stâlpeni alături de ea, indiferent că meciurile au loc acasă sau în deplasare.

Am dat o căutare pe pagina de facebook a clubului și am observat că acest grup de oameni și-a început activitatea de prin luna iunie a acestui an. Echipa a fost înscrisă în competițiile interne județene, mai exact în liga a V-a, seria Nord, alături de echipe locale ale comunelor vecine, precum „Voința Țițești” sau „Viitorul Mihăești”.

Este lăudabilă, la această echipă și la acest grup de oameni, mobilizarea și organizarea lor proprie atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere civic, întrucât acești oameni s-au ocupat singuri de pregătirea tehnică a terenului și au organizat inclusiv acțiuni de ecologizare în zona stadionului.

În momentul de față, echipa se clasează pe locul 11. Se văd însă perspective mult mai bune pentru viitor și asta datorită primei victorii împotriva celor de la Bughea de Jos, victorie cu scorul de 4-3, marcatorii echipei noastre fiind Răzvan Rădoi, Nicu Popescu, Sebastian Oprea și Șerban Cătălin.

Cam atât, pe scurt, despre echipa de fotbal Viitorul Rădești care, după mult timp, a readus fotbalul local în prim-planul vieții sportive a comunei Stâlpeni.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate