[SPORT] Victorie pentru Viitorul Rădești și locul I în clasamentul provizoriu al grupei

Scris de Daniel Dobrisan
351 vizualizari

Viitorul Rădești s-a impus astăzi acasă, scor 4 la 1 în fața celor de la Voința Țițești și, așa cum spuneam în articolul precedent, o victorie astăzi îi putea aduce pe prima poziție a grupei.

Și chiar așa s-a și întâmplat: Viitorul Rădești adună 17 puncte și ajunge pe prima poziție a ligii a V-a seria Nord, depășind atât echipa de la Stoenești cât și pe cea de la Hârtiești.

Marcatorii din etapa aceasta au fost Popescu Nicu, Turcu Valentin, Popa Alexandru și Ivan Cristian.

Urmează un meci de foc în următoarea etapă, deoarece Viitorul Rădești va juca în deplasare cu echipa de pe locul 3, Petrolul Hârtiești, unde vor trebui să se impună pentru a se putea menține pe prima poziție din clasament.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate