[SPORT] Urmează Viitorul Rădești – Voința Țițești

Scris de Daniel Dobrisan
261 vizualizari

În etapa de săptămâna aceasta Viitorul Rădești joacă acasă împotriva celor de la Voința Țițești, echipă clasată pe ultima poziție în clasamentul Ligii a V -a seria Nord. Echipa noastră vine după un egal obținut în deplasare în fața celor de la Cetățeni. Meciul va avea loc duminică, 5 noiembrie, la ora 11.00 și se va disputa pe stadionul din Rădești.

Această partidă va fi una foarte foarte interesantă, având în vedere situația actuală din campionat. Viitorul Rădești se află în acest moment pe locul 3, cu 14 puncte, pe prima poziție este Petrolul Hârtiești cu 16 puncte, iar pe locul doi se află echipa de la Stoenești, cu 15 puncte.

Petrolul Hârtiești nu va juca în această etapă și vor rămâne cu acelaș număr de puncte, iar Stoenești va juca acasă, împotriva celor de la Cetățeni. O eventuală remiză la Stoenești și o victorie acasă a Viitorului Rădești îi va aduce pe băieții noștri pe prima poziție a clasamentului.

Cu siguranță va fi un meci interesant care are și o miză pe măsură, așa cum v-am prezentat-o în acest articol. Prin urmare, nu uitați, ne vedem duminica aceasta la ora 11.00 pe stadionul Rădești, unde va avea loc meciul Viitorul Rădești – Voința Țițești.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate