Se infiinteaza o noua asociatie la Stalpeni

Scris de Daniel Dobrisan
356 vizualizari

A fost deja anuntata public intentia mea de a infiinta o noua asociatie (ONG) in comuna Stalpeni, asociatie ce are ca scop implicarea civica si voluntara a oamenilor buni in dezvoltarea comunei Stalpeni.

Obiectivul principal al acestui ONG va fi ajutarea invatamantului local, insa nu vor fi neglijate nici celelalte domenii de activitate, iar marea provocare pe care mi-o asum este constituirea unui grup de oameni politici sau apolitici, sustinatori ai unui partid sau ai altuia, dar care sa conlucreze pentru dezvoltarea comunei Stalpeni.

Infiintarea acestui ONG am anuntat-o in direct la Arges Media TV, dar astazi precizez ca a fost constituit si grupul membrilor care vor fonda aceasta asociatie, urmand ca, de saptamana viitoare, sa fie incepute demersurile pentru organizarea si inregistrarea la tribunal, ceea ce din punct de vedere juridic ar insemna infiintarea acestei viitoare asociatii.

Anuntul pe care l-am facut public il puteti regasi mai jos, in videoclipul pus la dispozitie de Arges Media TV, caruia ii multumesc pentru invitatie.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate