[EVENIMENT] Revederea Promoției 1971 a Școlii Livezeni

Scris de Ionela Birea
432 vizualizari

Duminică, 21 mai 2023 a avut loc Revederea Promoției 1971 a Școlii Livezeni. Majoritatea încă locuitori ai comunei, doamnele și domnii s-au revăzut după 52 de ani de la terminarea școlii, atât unii cu alții, cât și cu profesorii dumnealor, acum pensionați.

Imaginile postate pe rețelele de socializare arată un eveniment bine organizat, iar participanții au promis că se vor revedea și anul viitor, în număr mult mai mare.

 

Foto: Freepik
Video: preluare Facebook


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate