[OPINIE] Promisiune de primar

Scris de Daniel Dobrisan
309 vizualizari

Un cetățean al comunei Stâlpeni a postat pe grupul de facebook „Stâlpeni, comuna noastră!” câteva poze cu un drum impracticabil, o stradă despre care s-a mai scris în trecut și la Gazeta de Stâlpeni.

Este vorba despre strada Lăcrămioarelor din satul Rădești, un caz incredibil, în care a fost turnat asfalt peste gurile de canal. Bineînțeles că apoi asfaltul s-a lăsat și … mai departe puteți vedea în imagini ce s-a întâmplat.

Ce este interesant de data asta este promisiunea domnului primar Gabi Șerbănoiu care a răspuns cu un comentariu la această postare și a promis că într-o primă fază se va deplasa la fața locului să constate problema, iar apoi o va și rezolva, dându-și tot dumnealui termen până la finalul acestei săptămâni.

Au trecut 3 zile de la publicarea postării și implicit de la promisiunea domnului primar. Momentan nu s-a reparat nimic. Mai sunt încă trei zile și așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă promisiunea rămâne doar o promisiune sau o va duce la îndeplinire.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate