[IMPLICARE] Oameni care merită apreciați

Scris de Daniel Dobrisan
642 vizualizari

S-a vorbit acum câteva zile despre avaria din satul Rădești, s-a postat și pe grupul „Stâlpeni, comuna noastră!” și s-a scris și un articol de către redacția Gazetei de Stâlpeni, articol pe care îl găsiți aici.  Cu toate astea simt că nu s-a scos destul în evidență efortul făcut de cei prezenți atunci acolo, fie că au fost membri Pro România, membri PSD, angajați ai societății de apă sau simpli cetățeni din zonă.

Am ajuns și eu la locul avariei ceva mai târziu, când problema era rezolvată în proporție de peste 90% și n-am mai apucat să ajut cu nimic. Îmi pare rău pentru asta și nu-mi pasă că unii oameni vor dori să-mi reproșeze că n-am ajutat și eu. Ceea ce doresc este să-i scot în față pe oamenii care merită apreciați și lăudați pentru ceea ce au făcut, văzând chiar eu acest efort.

Bineînțeles că cei care merită toate aprecierile (și încă mult mai multe) sunt, ca de obicei, consilierii locali ai filialei locale Pro România și delegatul sătesc Gheorghe Nicolae, care este tot membru Pro România. Nu m-a plătit nimeni să-i laud și în niciun caz nu scriu acest articol pentru a deveni membru al acestui partid. Spun asta ca să se calmeze tovarășii care îmi urmăresc activitatea din ultimul timp, puțin mai redusă din diferite motive.

Acești oameni chiar merită apreciați. Nu este vorba despre politică, nu este vorba de un partid sau altul, nu este despre concurență sau despre cine știe ce alte interese, este despre faptul că acești oameni intervin de fiecare data când apare o problemă în comună, oriunde ar fi aceasta. De fiecare dată când a apărut vreo problemă din perspectiva societății de apă, imediat am auzit de Constantin Cuțic, de Dumitru Constantin sau de Gheorghe Nicolae.

Sincer, îi invidiez puțin pentru că timpul le permite să fie „peste tot” atunci când apar probleme. Apoi îmi dau seama că toți avem același număr de ore alocat într-o zi și că tot ceea ce fac acești oameni este lăudabil, că sunt singurii care se implică, iar cei nemulțumiți de ceea ce spun acum să fie mai activi, iar data viitoare să pot scrie la fel și despre domniile lor.

Ca să închei, îi felicit pe acești domni pentru tot ceea ce au făcut și fac în continuare. Le mulțumesc pentru că de fiecare dată încearcă să rezolve problemele din comună.

Totodată îi felicit și le mulțumesc și cetățenilor prezenți în acea zi la remedierea avariei, domni precum Petruț Dumitru, angajat al societății de apă.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate