[ EVENIMENT ] Nunta – prilej de sărbătoare în comunitate

Scris de Ionela Birea
533 vizualizari

Alături de nași, părinți și de prieteni, nunta a fost întotdeauna un prilej de a sărbători iubirea din cuplul tinerilor care hotărăsc să-și unească destinele.

Așa a fost și ieri, 27 august 2022, când Ioana și George și-au legat destinele în fața lui Dumnezeu și au sărbătorit evenimentul într-un cadru festiv, la un restaurant din Pitești. Alături de ei au fost aproximativ 400 de invitați de toate vârstele, de la 4 pana la 70 ani, care le-au urat toate cele bune fericitului cuplu.

Fiind împreună de câțiva ani, după ce s-au căsătorit civil acum câteva luni, simpaticii miri au organizat un eveniment care să satisfacă toate gusturile muzicale și gastronomice ale lor și invitaților la fericitul moment din viața lor. Cu un meniu variat, muzică pentru toate gusturile și din toate genurile, fiecare nuntaș s-a distrat după voie și a plecat cu o amintire fotografică, pentru colecția de pe frigider.

Fiica doamnei director adjunct de la liceul din Stâlpeni si a domnului consilier local, a adus, împreună cu mirele și nașii, sub același acoperiș, majoritatea profesorilor de la școlile din Stâlpeni, pe primarul comunei și pe o parte dintre consilierii locali, din majoritatea partidelor. La fel, au fost prezenți colegi de școală, vecini și prieteni.

Dat fiind numărul mare de invitați, putem spune ca acesta a fost unul dintre marile evenimente mondene din comună, dacă nu chiar „Evenimentul monden al anului 2022 în Stâlpeni”.

Gazeta de Stâlpeni le urează mirilor sănătate, fericire, viață lungă și frumoasă!

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate