[ INIȚIATIVĂ LEGISLATIVĂ ] Nu vă speriați de proiecte, domnule primar!

Scris de Daniel Dobrisan
264 vizualizari

Am aflat de-abia astăzi din Gazeta de Stâlpeniproiectul de HCL al domnului Mugurel Dumitru, consilier local Pro România, a fost într-o primă fază amânat, iar după aceea a fost pus pe ordinea de zi modificat.

Nu sunt absolut deloc surprins de reacția conducerii din Stâlpeni, întrucât a devenit ceva normal ca în Primăria Stâlpeni să se facă pierdute proiecte. Cred că așa va păți orice consilier sau cetățean care ar dori să depună un proiect pentru binele comunității.

Am pățit același lucru acum aproximativ 2 ani, pe vremea când se depuneau proiecte de către o filială locală frumoasă și cu oameni minunați și ce pot să vă spun e să nu vă dați bătuți. Mă adresez consilierilor locali și delegatului sătesc din opoziție desigur.

Dragi consilieri nu vă speriați de proiecte, chiar dacă nu le înțelegeți. Întrebați aparatul administrativ dacă proiectul propus aduce ceva bun comunității. Iar dacă aduce, atunci domnule Șerbanoiu nu-l mai blocați, oricât vă sperie inițiativa legislativă, alta decât a dumneavoastră.

Foto: pamflet


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate