[SĂRBĂTOARE] Gazeta de Stâlpeni vă urează Sărbători Fericite și Paște Luminat!

Scris de Redacție
281 vizualizari

Moment de reflecție și de îndreptare spre mai bine, Sărbătorile Pascale amintesc de patimile lui Iisus Hristos și de miracolul Învierii, ca dar al lui Dumnezeu pentru spălarea păcatelor noastre și îndemn spre a fi mai buni, mai drepți, mai iubitori cu semenii noștri.

Săptămâna Mare și Paștele sunt momentele în care se reunesc membrii familiei, duși de soartă prin colțurile lumii, în care se primenesc casele în așteptarea bucuriei Învierii, iar bucatele se pregătesc așa cum știu gospodinele a le face mai bine, pentru a fi puse pe masă, stropite cu un pahar de vin, de țuică sau de suc, spre a fi degustate mai cu voioșie și a face loc și celorlalte, care așteaptă pe masa de Paște.

În aceste momente de sărbătoare împărătească, Gazeta de Stâlpeni urează tuturor locuitorilor comunei și cititorilor săi să se bucure, alături de cei dragi și de toți semenii lor, de sănătate, de prosperitate, urându-vă Sărbători Luminate și Paște Fericit!

Redacția Gazeta de Stâlpeni


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate