[EVENIMENT] „Basic robots movements”

Scris de Daniel Dobrisan
495 vizualizari

„Basic robots movements” – eveniment promovat și susținut de ASCN!

„Basic robots movements” este un eveniment organizat de echipa 4d Robotics din Pitești în care această echipă formată din elevi de liceu va prezenta un robot construit de ei înșiși.

Evenimentul va avea loc sâmbăta aceasta pe data de 1 octombrie, acesta este programat să înceapă la ora 12.00 și să se încheie cel târziu la ora 14:00. Prezentarea va avea loc în sala liceului „Alexandru Odobescu” din Pitești iar organizatorii se așteaptă ca la acest eveniment să participe aproximativ 50 de persoane.

Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” susține …

Citește continuarea pe site-ul ASCN


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate