[UPDATE] Bărbatul dispărut ieri la Stâlpeni a fost găsit astăzi

Scris de Ionela Birea
837 vizualizari

Așa cum gazeta a informat într-un articol, un bărbat din Stâlpeni de 85 de ani și cu probleme de sănătate a dispărut ieri de la locuința sa.

Pentru căutarea bărbatului, au fost mobilizate aproximativ 50 de persoane, polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari. Aceștia au desfășurat activități de căutare, inclusiv pe parcursul nopții trecute, folosind drone, câinele de urmă și camera cu termoviziune.

Din fericire, bărbatul a fost găsit, în această dimineață, de către un polițist și o rudă a sa, voluntară la acțiunile de căutare, la aproximativ 2 km de locuință. Acesta se rătăcise și nu avea asupra sa telefon mobil.

Mulțumim tuturor forțelor implicate, pentru efortul depus!

Foto: IJP Argeș


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate