[CARTE] „Ai plecat” – susținem autorii locali

Scris de Daniel Dobrisan
300 vizualizari

Pe Ana Maria Nițulescu ați cunoscut-o acum ceva timp în urma unui interviu în Gazeta de Stâlpeni și, printre altele, ne anunța că va urma lansarea unei cărți de poezii. Lucru care s-a și întâmplat. „Ai plecat” este titlul cărții și aceasta se poate comanda de pe site-ul editurii Letras (carte și eBook) sau o puteți achiziționa direct din Cărturești VIVO Mall.

Am trecut în weekend prin Cărturești, iar pe lângă cărțile mele clasice de dezvoltare personală am ales să cumpăr și această carte de poezii. Despre care, după ce am citit-o, pot să spun că mi-a plăcut foarte mult, unele dintre texte dându-mi o stare de bine, o stare de liniște.

Nu vă spun mai multe, ci vă recomand această carte tuturor celor care doriți să vă relaxați citind și să vă lăsați pătrunși de propriile gânduri și propriile sentimente. Iar ca să vă stârnesc și mai tare curiozitatea, vă voi lăsa mai jos descrierea acestei cărți:

„Suntem perfecți, fiecare dintre noi, pentru că suntem creația universului. Am fost pictați în culori calde, luate din galaxii și în culori reci, luate din găuri negre. Sufletul ne-a fost făurit pe una dintre cele mai frumoase stele, al cărui destin a fost să ne dea viață, dar să se întoarcă, în cele din urmă, acolo unde s-a născut. Ni s-a oferit pământul drept casă, cu toate minunile sale. Suntem iubiți, doar că închidem ochii la tot ce e minunat în jurul nostru!”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate