[ANIVERSARE] 1.000 de articole, într-un an și jumătate

Scris de Ionela Birea
246 vizualizari

În urmă cu 18 luni, am luat o decizie curajoasă: am hotărât să încep să scriu articole pentru Gazeta de Stâlpeni, iar această experiență m-a scos cu adevărat din zona de confort. Nu aveam experiență în jurnalism și mă întrebam dacă voi putea să ofer informații relevante și interesante pentru comunitate. Am hotărât să depășesc aceste obstacole și să încerc ceva nou. Primele mele articole au fost departe de a fi perfecte, dar am primit încurajări din partea editorului și a cititorilor.

Gazeta a devenit în cele 18 luni de existență o sursă de informații credibilă și relevantă pentru locuitorii din Stâlpeni. A ajutat ca oamenii de rând să fie informați cu privire la deciziile luate de aleșii locali, să se fie mai preocupați de viața comunității, să participe la evenimente și să se implice în problemele locale. Astfel, toată echipa a contribuit la crearea unui dialog deschis și la găsirea de soluții pentru problemele comunității.

Gazeta a devenit, de asemenea, un loc de promovare a culturii, a educației și a evenimentelor locale. Am scris despre artiști locali, despre situația COVID și despre evenimentele locale, aducând astfel mai multă vizibilitate și încurajând implicarea publicului în viața comunei, mai ales după pandemie.

Astăzi sărbatorim 1.000 articole ale Gazetei de Stâlpeni, fiind convinși că am creat un mediu de bună credință pentru ca locuitorii comunei să aibă parte de cea mai de preț marfă în secolul asta, informația de calitate. Cu o echipă diversă de oameni tineri și dornici de a face bine, Gazeta va rămâne în continuare la Stâlpeni pentru încă cel puțin 1.000 articole.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate