[OPINIE] Un partid mediocru

Scris de Daniel Dobrisan
851 vizualizari

Să pornim de la ideea că cine nu muncește nu greșește. Cu toate acestea, nu vreau să mă laud, deși mi s-a spus că am fost un elev mediocru, la Limba și Literatura Română am luat la bacalaureat o notă peste 9. Pe lângă asta, am avut un profesor foarte bun care a crezut în mine și prin intermediul căruia am participat de mai multe ori la Sesiunea Anuală de Comunicări Științifice organizată la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”. Iar la una dintre participări am obținut locul al II-lea. Da, n-am fost primul în clasă, de acord, dar asta nu înseamnă că am fost un elev mediocru.

Am văzut într-o postare pe facebook că am fost corectat și mi s-a spus că „nu știu să scriu corect, dar dau lecții altora”

În primul rând mulțumesc pentru corectură. Data viitoare voi ști să folosesc forma corectă, așadar apreciez acest ajutor. În al doilea rând recunosc, e greșeala mea și mi-o asum, însă nu pot să nu observ faptul că acel reproș nu avea scopul de a mă ajuta, ci a fost scris pentru a scoate în evidență greșelile mele și a fi defăimați, atât eu cât și gazeta: „nu știu să scrie corect”.

Păi acum vin eu, oameni buni și vă întreb:

Elevul ăsta mediocru care „nu știe să scrie corect” a redactat Proiecte de Hotărâre de Consiliu Local în timp ce PNL-ul local complota pe la spate cu PSD-ul pentru a fi dat afară.

Elevul ăsta mediocru care „nu știe să scrie corect” a obținut o finanțare de aproximativ 6.500 de lei pentru educația din comună, mai mult decât a adus orice consilier local PNL vreodată.

Elevul ăsta mediocru care „nu știe să scrie corect” și-a redactat singur actele și a înființat o asociație, una nu tocmai agreată de același PNL.

Așadar ce face PNL-ul sau câte a făcut PNL Stâlpeni din toate astea? Ori și mai direct, a făcut PNL Stâlpeni ceva pentru comuna Stâlpeni în afară de jocuri de culise? Nu? Atunci, cine este mediocru?

Să reproșăm, să vorbim despre greșelile altora sau să criticăm de pe margine e ușor. Să analizăm desenele copiilor de la grădiniță și pe urmă să-i corectăm și să-i defăimăm pe cei care fac proiecte și muncesc pe gratis pentru binele comunei este un lucru ușor.

Sfatul meu pentru tot PNL-ul Stâlpeni e să reînvețe buna cuviință, să pună mâna la treabă și să lase prostiile. Întrețineți, prin unii membri de partid, un scandal continuu cu Gazeta de Stâlpeni și îmi jigniți colegii din asociație, oameni care au făcut bine comunei Stâlpeni și care s-au implicat gratuit în toate acțiunile, în timp ce domniile voastre primiți indemnizații de consilieri locali, dar aveți ZERO activitate politică și socială, ceea ce, din punctul meu de vedere, vă face să fiți un partid mediocru.

Ca o concluzie, mi-am dorit în trecut să facem echipă, așa cum am scris și în articolul precedent, pentru că rezultatele bune apar atunci când oamenii colaborează. Dar văd din partea PNL Stâlpeni că nu dorește decât scandal, motiv pentru care eu nu mai accept nicio jignire la adresa mea sau la adresa vreunui membru din asociația „Stâlpeni, comuna noastră!”.

Nota Redacției: Astăzi este ședință la filiala locală a PNL. L-am contactat pe domnul președinte al acestei filiale să ne comunice care este scopul întâlnirii și ordinea de zi, dar la ora publicării acestui articol nu am primit niciun răspuns. Nici cu greșeli, nici fără greșeli gramaticale.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate