Interviu cu George Breslasu, membru in biroul local PNL Stalpeni

Scris de Mircea Petre
601 vizualizari

Asa dupa cum spuneam in materialul postat in Gazeta de Stalpeni, privitor la sedinta de marti, 15 iunie, a PNL, filiala locala, existau semne de intrebare cu privire la corectitudinea si legalitatea celor intamplate acolo.

Pentru corecta informare a cititorilor nostri am realizat un interviu cu secretarul general al partidului, doamna Madalina Andrei. Si tot pentru o informare corecta, am intervievat inca un membru de marca al partidului, in persoana domnului George Breslasu, fost Presedinte al filialei PNL Stalpeni, dar si pe Daniel Dobrisan, unul din oamenii care a generat atatea valuri in partid, valuri legate de statutul sau de membru sau nemembru al partidului.

Reporter: – Domnule Breslasu, va pun aceeasi intrebare pe care am pus-o si doamnei Madalina Andrei, secretarul general al partidului: ce a fost in neregula cu sedinta de marti?

George Breslasu: – Nu a fost nimic in neregula. Sedinta s-a desfasurat dupa statut.

R: – Ce ne puteti spune despre cazul Daniel Dobrisan?

GB: – Eu il stiu pe Daniel. Problema cu el e ca nu e membru de partid la Stalpeni. Nici nu stiam ca el nu e membru. Acum, la sedinta m-am lamurit si eu. El depusase cerere de inscriere in partid la Pitesti, nu la noi. Marti, a scris cererea de inscriere si la Stalpeni si cred ca totul va intra in normalitate. Nu, era normal asa. Din punctul asta de vedere a fost normal sa nu poata participa ca membru cu drepturi depline.

R: – A fost ales din nou domnul Panainte. Era cumva previzibila alegerea?

GB: – A fost deschidere din puncul asta de vedere. Putea sa participe oricine. Au fost intrebati cei din sala daca vor sa participe, dar nimeni nu a participat. S-a votat corect, totul a fost la vedere…

R: – De unde neincrederea asta in conducere si in partid in general?

GB: – Va spun eu ce se intampla. Nu sunt de ieri in PNL. Se baga fitile pentru slabirea partidului. Sunt oameni si din interior si de afara care vor partidul slab. Sunt fitile.

R: – Se tot vorbeste ca la nivel de comuna, PNL-ul face blat cu partidul domnului primar si ca presedintele Panainte nu ar fi strain de aceasta stare de fapt.

GB: – Eu nu vad vreun blat, asa cum spuneti. Nu vad nici cine sa-l faca. Presedintele de partid sau consilierii? Pana la urma sunt 12 consilieri. Nu ne putem injura la nesfarsit in dauna comunei. Trebuie sa lucram ca o echipa, nu conteaza de la ce partid esti. Si eu sa fiu acolo tot asa as proceda. Nu mai sunt consilier, dar cat timp am fost, am vazut si care e parerea noastra si care e parerea lor si am ajuns la un consens. Asta nu e blat. Trebuie sa vezi binele general si nu de partid neaparat.

R: – Domnule Breslasu, multumim de bunavointa si speram la o colaborare stransa cu dumneavoastra.

GB: – Multumesc si eu si sa stiti ca faceti treaba buna.

Foto: Facebook/PNL Stalpeni


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate