Interviu cu Daniel Dobrisan

Scris de Mircea Petre
812 vizualizari

Reporter: – Daniel, ce a fost in neregula cu sedinta de marti?

Daniel Dobrisan: – In primul rand, inca de la intrare in curtea Caminului Cultural m-a abordat domnul Panainte, intrebandu-ma ce caut acolo. „Am venit la sedinta”, i-am spus. „Pai de unde stiai de sedinta”?, m-a intrebat. „De la Silviu Nedelcu”, am raspuns. Ma sunase Silviu Nedelcu in ziua aia si m-a intrebat daca eu am fost anuntat. Nu ma anuntase nimeni.

R: – Adica nu a fost un convocator, nu?

DD: – Exact. Asta e una dintre probleme. Nu a existat un convocator. Noi avem un grup (pe facebook n.r.), PNL Stalpeni si acolo se anunta toate hotararile, sedintele sau alte lucruri privind partidul. Sedinta asta nu a fost anuntata pe grup. Eu cred ca au un alt grup paralel.

R: – Daniel sa ne intoarcem la convorbirea pe care ai avut-o cu presedintele Panainte la intrare. De ce te-ar fi intrebat ce cauti la sedinta atata timp cat toata lumea stie ca faci parte din partid?

DD: – Problema e ca eu nu depusasem cerere de primire la filiala Stalpeni si deci nu puteam participa in calitate de membru. Asa mi s-a spus. Cand am plecat de la PLUS si m-am inscris in PNL la Pitesti, am depus cerere, am scris adeziunea si am semnat-o, dar cred ca apoi s-a intamplat ceva, au uitat de ea cei de la Pitesti pentru ca nu figuram nici in organizatia de acolo. Eu depusasem insa cererea si adevarul e ca nu mai m-am interesat apoi ce s-a intamplat. Am crezut ca totul e ok si ca sunt membru PNL.

R: – Ai participat totusi la sedinta de marti, nu?

DD: – Da, dar nu am avut drept de vot. M-au intrebat daca vreau sa devin membru, am zis ca da si mi-au dat o adeziune pe care am completat-o chiar atunci.

R: – Erau in sala cetateni care nu aveau drept de vot?

DD: – Eu stiu ca toti cei din sala erau membri de partid. Am indoieli daca domnul Postelnicu ar fi membru de partid si, de asemenea, baiatul Madalinei. In rest, au fost membrii de partid.

R: – Se vorbeste de o nedreptate care ti se face pentru ca ai participat activ in viata partidului. Cum comentezi?

DD: – Am participat in campania electorala, am facut proiecte pentru comuna si am venit in PNL ca sa fac treaba.

R: – Din punctul tau de vedere, trebuia sa poti candida la functia de Presedinte?

DD: –  Nu. Acum cand am aflat ca nu sunt membru de partid, nu puteam sa particip dar ma asteptam la o alta atitudine din partea domnului Panainte, in ceea ce ma priveste.

R: – Pe o scara de la 1 la 10, unde se afla increderea pe care o ai in conducerea actuala a PNL Stalpeni?

DD: – Undeva pe la 2.

R: – De ce?

DD: – Exista un trio, Serbanoiu, Panainte, Nae Eugen. Tot timpul vedem aceleasi explicatii cand e vorba de neimplicare: nu avem ce face, nu avem oameni, suntem putini. Bai, dar nici nu faci ceva ca sa schimbi lucrurile.

R: – Se va schimba ceva la Stalpeni in viitor?

DD: – Am incredere ca la Stalpeni se pot schimba lucrurile in bine dar sa se schimbe si oamenii. Sa vina oameni tineri care sa fie luati in seama.Atata timp cat politica o vor face tot ce de acum nu prea vaf schimbari mari in comuna.

R: – Nu ne-ai spus ce te-a indemnat sa candidezi la presedintia partidului.

DD: – Am vrut sa candidez gandindu-ma ca peste trei ani, la alegeri, opozitia de azi sa aiba un singur candidat pentru Primarie. Am vazut ca pana acum PNL si PRO Romania nu s-au prea inteles. PRO Romania, adica domnii Cutic si Dumitru ar fi vrut sa discute despre un candidat comun. PNL nu a fost insa de acord. Eu asta urmaream, un candidat comun cu sanse.

R: – Daniel, iti multumesc, in numele Gazetei, pentru interviu si pentru sinceritate.

DD: – Multumesc si eu.

Foto: facebook/PNL Stalpeni


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate