[OPINIE] De ce și pentru ce m-am întors în politică

Scris de Daniel Dobrisan
328 vizualizari

Acum 3 ani am ieșit din scena politică locală din cauza unor evenimente dezamăgitoare și am continuat să fiu implicat în comunitate prin articole în Gazeta de Stâlpeni și prin înființarea Asociației „Stâlpeni, comuna noastră!”, demonstrând că se pot face schimbări pozitive în Stâlpeni.

După 3 ani în care am fost activ doar civic, m-am întors în Partidul Național Liberal. Pentru a explica această decizie și pentru că mulți au fost dezamăgiți de alegerea mea, am decis să scriu acest articol.

De ce m-am întors

M-am întors în politică pentru că realizarea schimbărilor semnificative în comunitate nu poate fi realizată doar prin intermediul Gazetei sau al asociației civice. Deciziile administrative sunt cele mai importante pentru cetățeni, iar pentru a influența aceste decizii este necesară implicarea în politică.

Astfel, am decis să trec la nivelul următor. Îmi doresc să candidez și să propun proiecte pentru beneficiul comunității, dorind să contribui într-un mod mai direct și eficient la dezvoltarea acesteia.

Ce s-a schimbat

M-am întors la PNL deoarece, spre deosebire de acum 4 ani, am găsit în PNL Argeș o nouă echipă. Există persoane precum Dragoș Predescu și Radu Perianu, care s-au remarcat prin activitatea lor administrativă în anii trecuți. Acești lideri par a fi dedicați susținerii tinerilor de bună credință, bine pregătiți și implicați în comunitățile lor. După discuții aplicate și sincronizarea de viziuni cu noua conducere a PNL Argeș, am decis să mă alătur proiectului și să construim împreună o echipă puternică.

Ce va urma

La PNL Stâlpeni vom vedea o nouă politică, sper eu diferită de tot ce a fost până acum, cu accentul pus pe “unitate”. Mă voi strădui să promovez și să susțin o singură tabără în alegerile acestui an, în loc de două sau trei, pentru a ne uni în lupta împotriva PSD Stâlpeni și pentru a câștiga alegerile locale.

Bineînțeles că cel mai important aspect în deciziile mele rămân oamenii, cetățenii din Stâlpeni. Așa cum am arătat și prin implicarea civică, ei sunt motivul central pentru care m-am întors în politică. Nu am revenit pentru interese personale; scopul meu este acela de a lupta pentru binele comunității și pentru locuitorii din Stâlpeni.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate