Ce masuri va lua opozitia?

Scris de Daniel Dobrisan
473 vizualizari

Am aflat din procesul verbal al sedintei ordinare a Consiliului Local Stalpeni din luna februarie ca as fi jignit in vreun fel Consiliul Local Stalpeni iar din acest motiv am fost dat afara.

Redau textul din procesul verbal: „D-nul Dobrisan Daniel, se adreseaza cu vorbe ce aduc jignire intregului consiliu local.

Vasazica, subsemnatul i-ar fi jignit pe domnii consilieri, lucru neadevarat. Ca sa ne intoarcem la adevar, va redau mai jos dialogul care a avut loc inainte de a fi scos din sala de sedinta:

Subsemnatul: „Aveti ceva de ascuns de nu doriti inregistrarea sedintei?”

Raspuns: „Nu”.

Subsemnatul: „Si atunci care e problema?”

Raspuns:  „Nu e nicio problema, dar nu se poate.”

Subsemnatul: „Am participat la atatea sedinte si am vazut astazi aici oameni care n-au mai participat pana acum la sedintele Consiliului Local. Deci daca voi aveti impresia…(aici au inceput cu strigate atat domnul primar cat si domnul presedinte de sedinta).”

Domnul primar:Iesi ba afara!”

Subsemnatul: „De ce sa ies?”

Domnul primar: „Ca esti in plus!”

Subsemnatul: „Nu sunt in PLUS sunt in PNL.”

Dupa acest dialog am fost scos din sala.

Care este jignirea, oameni buni si dragi consilieri locali? Spuneti-mi va rog unde vedeti dvs. jignirea pe care subsemnatul ar fi adus-o consiliului local. Vedeti dvs. ca exista asa ceva si nu observ eu?

Dar sa vedem ce spune in continuare procesul verbal: „Au loc schimb de replici, dupa care, d-nul primar intervine si roaga delegatii satesti sa paraseasca sala astfel incat sa dea voie presei si totodata arata ca nu s-a procedat corect sa vina neanuntati.”

Ce incercare de ascundere a adevarului! Replicile se pot vedea si auzi aici, in inregistrarea in care reporterul a fost invitat sa inchida usa pe dinafara. Adica a fost dat afara, ca si mine. Iar din sala nu au plecat doar delegatii satesti, ci si invitatii domnului primar, din aparatul administrativ si care, asa cum se vede din inregistrare, parasesc singuri sala.

Inca ceva, legea spune foarte clar ca procesele verbale se supun votului consilierilor locali in urmatoarea sedinta. Mai exact, in sedinta din luna martie care a avut loc acum aproximativ 2 saptamani. Sunt tare curios daca procesul verbal a fost supus votului. Daca da, atunci cum au votat consilierii opozitiei? Iar daca nu, ce masuri vor lua dumnealor in privinta acestui proces verbal care contine minciuni?

Hai sa vedem ce va face „opozitia”. Hai sa vedem daca vreun consilier local va face ceva in privinta acestui proces verbal, ca daca nu vor face, atunci inseamna ca poate s-au simtit jigniti de dialogul pe care l-am redat putin mai sus.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate