Nume de cod „Sigilatoru Dorel”

Scris de Mircea Petre
569 vizualizari

Dupa ce a plecat si ultimul om competent din societate, muncitorul Mihai Gavrila, sefii ramasi pe functii au angajat un specialist. Pe Dorel.

Nici nu se putea altfel, pentru ca Dorel la Dorel trage, iar societatea Apa Top Serv SRL Stalpeni e condusa de unul dintre ei, Dorelul care intr-un an de zile a bagat- o „la apa” aducand- o in pragul falimentului.

De cum a venit la treaba, Dorel a inceput prin a face ordine pe teren. Prima si prima data a dat drumul la robinet sa vada daca chiar curge apa, asa cum i s-a spus. Apoi a verificat incotro curge apa. A constatat ca ea curge in jos ceea ce l-a dus cu gandul ca putea fi el descoperitorul legii gravitatiei. Faptul ca a descoperit-o Isaac Newton a fost doar ca s-a nascut mai inaintea sa si nimic mai mult.

Cum de la magazie i s-au dat si piese, proprietate personala a fostului muncitor Gavrila si intrate in patrimonial societatii de apa prin uitare, plus un colac de sarma si niste sigilii, Dorel a intuit ca trebuie sa sigileze ceva, ca la capitolul logica si intuitie de beton. Chiar mai beton decat colegul lui, Dorel cap de pod de beton. Se va vedea asta imediat, in procesul de sigilare, pe termen scurt iar pe termen lung, de-a lungul carierei sale pe care o prevedem stralucita.

Asadar urmeaza sigilarea in sine. Si Dorel a sigilat dupa cum se vede in fotografie. „Sigiliu tata”, dupa cum ar zice un alt competent, Dorel de la Primarie. A legat cu sarma, specialistul nostru, capacul contorului de apa cu ce i-a venit mai repede la indemana: roata robinetului de alimentare. Ca dupa ce pleca Dorel si aveai nevoie de deschizi sau sa inchizi robinetului… Asta era treaba ta. Ca doar n-o sa stea „specialistul” langa tine, toata ziua, sa te invete cum sa faci lucrul asta fara sa rupi sigiliul.

Domnilor care angajati asemenea specialisti, sunteti constienti ca, la randul vostru, sunteti la fel de pregatiti ca Dorel sigilatoru’?? Voi insiva pareti a fi niste Dorei cazuti de pe Luna in functii de care nu aveti habar, daca angajati astfel de indivizi. Poate e timpul sa va zicem „out” si sa sigilam robinetul cu salariile nesimtite pe pozitia „off”.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate