La multi ani, mult iubita si stimata!

Scris de Mircea Petre
363 vizualizari

„Ce a construit el, nu reuseste sa zugraveasca astia de acuma” zice cineva, cu parere de rau cand vine vorba despre Nicolae Ceausescu, cum altfel?, primul barbat al tarii, fiul preaiubit al poporului comunist si, desigur, pentru prima fiica a natiunii, mama iubitoare si doctor inginer Honoris Causa, tovarasa Elena Ceausescu.

„Era liniste, toti avea de munca si nimeni n-a murit de foame”, continua aducerile aminte.

– „Era bine, maica, nici atatea partide… Ce?, ca acum, o suta? Unu si bun”.

Concluzia acestor oameni, pe care ii intalnesti cam in toate localitatile rurale din Arges, este ca era bine, era liniste, aveam de munca si era un singur partid.

La mai bine de 30 de ani de la ceea ce ne place sa credem ca e de domeniul trecutului, regimul comunist pare ca inca bantuie mintile romanilor, iar felul in care ne pervertise e inca viu, e prezent si ne reaminteste de el, zi de zi.

Dovada o avem in materialul pe care l-am gasit in Ziarul de Muscel, un periodic online care apare la Campulung Muscel, in care deputatului de Arges, Simona Bucura Oprescu, i se inalta ode si i se aduc osanale si multumiri fierbinti pentru ca are grija de popor. Daca ar mai aparea la tarabe, Scanteia ar crapa de invidie. Va lasam sa cititi articolul colegei Geta Jilavu despre cea mai iubita fiica a Muscelului, cu speranta ca la sfarsit, veti aplauda, in picioare.

Foto: facebook/Simona Bucura Oprescu


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate