Gura mica, ba!

Scris de Mircea Petre
453 vizualizari

O neintelegere intre doi vecini din comuna noastra, a fost rezolvata „profesional” de catre doamna vice Machedon Nicoleta.

Gura mica, ca o sa ai de pierdut!

Asa ameninta doamna vice una dintre partile angajate in conflict, parte neagreata de domnia sa, desigur, niciunde altundeva decat in sediul primariei Stalpeni. Nu pe maidan, nu pe islazul comunal, nu la carciuma. La Primarie.

Pentru ca sa ne intelegem, doamna Machedon se pare ca nu e vice pentru toti locuitorii comunei. Nu, ea este doar vicele si aliatul celor care voteaza cu PSD- ul. Atat. Restul?

Ia platiti, bai, taxele si impozitele ca aveti de-aface cu mine, da?
Asa, si ce daca nu aveti asfalt? Vine vara si se usuca baltile. Ce becuri? De unde becuri? Stati in casa noaptea si nu mai umblati creanga! Gura!

De unde, pana unde valul asta de tatisme la unele doamne care fac parte dintre angajatii la stat, nu inteleg ca cetatean european. Dar inteleg si intelege toata lumea din Stalpeni despre ce este vorba.

Ca si in cazul altei doamne de la Liceu, putina scoala, putina pregatire profesionala, deficitara, egocentrismul si nu in ultimul rand, cei sapte ani de acasa, fac din acesti oameni, platiti regeste din buzunarul nostru, cosmarul de care avem parte zilnic.

O fi o solutie ca cei care nu sunt pesedisti sa nu platesca taxe si impozite daca tot nu au reprezentanti la Primarie? Daca ne aducem aminte ca primarul Serbanoiu a fost votat de jenantul procent de aproximativ 25% din populatia comunei, muriti de foame in doua luni, tovarasi.

Ati lasat gura moale cumva, doamna vice?


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate