Buna vaca de muls a ajuns Stalpeniul…

Scris de Mircea Petre
330 vizualizari

Cum se face ca toate ni se intampla numai noua?

Nu era de ajuns ca avem o Primarie suprapopulata cu bagatori de seama pe care ii platim drept specialist? Acum mai avem si o societate, SC Apa Serv Top SRL Stalpeni, suprapopulata de sefi, pe care ii platim la fel de gras.

La ora la care cititi aceste randuri societatea furnizoare de apa e compusa din:

-Nitu Gheorghe – administror;
-Petria Alexandru – contabil sef;
-Castei Alice – casierita;
-Gavrila Mihai – muncitor.

Care muncitor, avand restante la plata salariului si nefiindu-i platite asigurarile sociale, va pleca de luna care vine.

E ca in bancul ala cu violonistul caruia i s-a adus un contabil ca sa-i calculeze castigurile, dupa aia un sef la cadre, unul la protectia muncii si cand a inceput sa scartaie eficienta afacerii a fost dat afara violonistul.

Buna vaca de muls a juns Stalpeniul. Tineti-o tot asa baieti, ca pana la urma plecam noi si ramaneti voi, lipitorile.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

1 comentarii

Gogu de Stalpeni 19 ianuarie 2021 - 9:51

Mirceo o uitasi pe Mariana Machedon, imputernicita consiliului local la societatea cu 3 sefi si niciun muncitor? pai ia nu e sefa? Ei?

Raspunde

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate