[OPINIE] Șerbănoiu și Machedon au rămas fără un sprijin de imagine important

Scris de Daniel Dobrisan
287 vizualizari

PSD Stâlpeni a fost obișnuit să defileze în campaniile electorale și să organizeze întâlniri publice pentru a-și impune poziția de partid puternic. Însă în ultimul timp, se poate observa că nu mai este atât de puternic.

Din păcate pentru liderii PSD, devin tot mai izolați în ultima perioadă. Atât Gabi Șerbănoiu cât și doamna Mariana Machedon sunt criticați de numeroase voci din partid, locuitori ai comunei și membri influenți ai PSD Stâlpeni, pierzând tot mai multă susținere.

Una dintre cele mai mari pierderi pentru ei o reprezintă susținerea până acum din partea doamnei Elena Iagăr, managerul Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș, care a devenit de curând membru al PNL Argeș și susținător al candidatului PNL la alegerile locale de la Stâlpeni. Elena Iagăr și-a arătat lipsa sprijinului pentru PSD la evenimentul organizat strict cu scopuri electorale de actuala conducere a PSD Stâlpeni.

A fost prima oară când Elena Iagăr a absentat de la un eveniment organizat de Primăria Stâlpeni, iar în absența unei consilieri de calitate, doamna viceprimar și domnul primar au transformat o întâlnire care trebuia să aibă un caracter cultural în una politică. Copiii au fost folosiți ca decor pentru șefii PSD, transformând evenimentul într-o adunare de partid.

În aceste condiții, PSD Argeș și PSD Stâlpeni par să fie tot mai slăbiți politic. Am putut observa acest lucru și în ultima lor apariție publică, care a avut loc în Târgul de la Stâlpeni acum o săptămână, și despre care s-a mai scris aici în Gazetă, că au încercat confiscarea imaginii primăriei în folos propriu.

Aceste schimbări, precum trecerea doamnei Iagăr la PNL, reprezintă un avantaj pe care noua propunere a PNL la Stâlpeni îl poate folosi și îl poate fructifica în favoarea candidaturii sale la funcția de primar din partea PNL Stâlpeni de anul acesta, a domnului Constantin Cuțic.

Foto: facebook (editată cu AI)


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate