Poluare cu stirea primarului Serbanoiu

Scris de Mircea Petre
742 vizualizari

Desi suntem acuzati ca scriem in necunostinta de cauza, fiind, nu-i asa?, „rupti de realitatea din comuna”, Gazeta continua sa va prezinte cazuri palpabile si mai ales, cu dovezi.

Astazi va vom aduce in atentie faptele reprobabile a doi cetateni din satul Ograzea care printre altele se ocupa si cu strangerea de prin Stalpeni si vinderea de deseuri de cupru. Cabluri electrice, mai precis.

Nimic nelalocul lui, desigur. Ceea ce e urat, ilegal si necetatenesc, e modul in care cei doi oameni inteleg sa se debaraseze de resturile de plastic rezultate in urma dezizolarii cablurilor.

Asa cum vedeti in fotografia de mai jos, un morman de astfel de deseuri de plastic au fost aruncate cu inconstienta si tupeu in zona „La Nabara”, pentru ca, nu-i asa?, e la zavoi si nu se vede. Iar cazul nu este izolat. Cu masini sau carute, oamenii arunca gunoaiele in zavoiul de pe malurile Raului Targului, dupa metoda paguboasa, „maturi casa si bagi gunoiul sub pres”.

Nu stiu daca e surpriza sau nu, dar cei doi infractori, pentru ca pana la urma e vorba de o incalcare flagranta a legii, sunt si rude ale primarului Serbanoiu, cel pus in fruntea comunei intru buna ei gospodarire.

Si tot la fel, nu stiu daca e surpriza sau nu, dar primarul Serbanoiu, a fost instiintat de faptele rudelor sale, acum aproape vreo trei saptamani. Ca rudele ti le Dumnezeu si nu alegem fiecare, inteleg. Dar ce a facut dl. primar? Ca de obicei, nimic. Fotografia facuta vineri, dovedind ca nu noi suntem rupti de realitate, ci ca edilul comunei e depasit total de dezastrul in care a ajuns comuna. Si la care contribuie prin nepasare si bagatul gunoiului sub pres.

Acum, dupa trei saptamani de cand fapta a fost produsa, situatia se complica, pentru ca s-a sesizat Politia si, se pare ca va miroasi a amenzi usturatoare.

Daca nu cumva, tot ca deobicei, cand vine vorba de satul Ograzea, primarul se simte atacat personal si „intervine”. Nu ar fi prima data…


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate