[RECOMANDARE DE CARTE] “Un pământ nou” de Eckhart Tolle

Scris de Daniel Dobrisan
97 vizualizari

Începând de azi, prin intermediul Gazetei de Stâlpeni, aduc în atenția pasionaților de lectură un nou proiect intitulat “O carte bună”. Această inițiativă constă într-o serie de articole recurente, prin care vă voi prezenta și recomanda, săptămânal, cărți care mi-au captivat imaginația și care cred că pot oferi o perspectivă mai bună asupra vieții.

Scopul acestui proiect este de a încuraja cititul și dezvoltarea personală a cititorilor noștri.

Primul volum din această serie este “Un pământ nou”, carte semnată de renumitul autor Eckhart Tolle, cunoscut pentru lucrările sale despre spiritualitate și dezvoltare personală. Această carte s-a bucurat de un succes răsunător și a figurat pe lista bestseller-urilor New York Times.

Descrierea cărții sugerează că într-o lume însetată de cunoaștere spirituală și într-un secol în care căutarea sinelui a dobândit forme neobișnuite, ghizii spirituali devin tot mai necesari. Fie că interpretează învățăturile învățaților care au trăit secole în urmă, fie că își expun propriile viziuni asupra modului în care să navigăm în lumea modernă, contribuția la clarificarea înțelegerii evoluției umane este deosebit de valoroasă.

“Un pământ nou” oferă o perspectivă revoluționară asupra vieții și a sinelui. Cartea oferă instrumentele necesare pentru a examina cu atenție fiecare aspect al vieții. Eckhart Tolle ne învață să devenim conștienți de fiecare detaliu pe care mintea îl gestionează automat, fără să ne dăm seama. Această conștientizare ne ajută să identificăm sentimente precum posesivitatea, orgoliul, furia sau stresul și, cel mai important, să găsim resursele pentru a deveni o persoană mai bună.

Autorul ne conduce către o viață mai liniștită, schimbând perspectiva asupra realității. Cu ajutorul cărții, învățăm ușor să trăim mai frumos, mai liber și mai relaxat. Mie această lectură mi-a permis să înțeleg ce este cu adevărat important în viață. Am început să apreciez frumusețea naturii și am descoperit că adevărata bogăție se găsește în momentele petrecute alături de cei dragi, nu în lucrurile materiale.

Dacă sunteți atrași de această carte, puteți comanda “Un pământ nou” de pe platforma Bookzone și, cu siguranță, o veți găsi și în librării. Aceasta este prima mea recomandare din seria “O carte bună”, iar săptămâna viitoare voi prezenta o altă carte pe care o voi considera valoroasă și care merită citită.

Vă invit să vă alăturați proiectului nostru și să descoperiți noi cărți care vă vor inspira și vă vor îmbogăți viața.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate