Rezultatele Examenului de Bacalaureat 2021

Scris de Oana Diaconescu
1,4mii vizualizari

Asa cum cei direct interesati au aflat deja, rezultatele elevilor la examenul de Bacalaureat, sesiunea iulie 2021, s-au afisat.

Astfel, de la Liceul Tehnologic „I.C. Petrescu”, s-au inscris 30 de candidati, dar s-au prezentat doar 25 de elevi. Asadar, cinci elevi au pierdut examenul prin neprezentare.

Din cei 25 de elevi, inaintea depunerii contestatiilor (pana azi la ora 18.00), doar 6 candidati au promovat examenul: doi elevi absolventi de liceu din anul scolar curent, iar patru absolventi ai promotiilor anterioare.

Rezultatele le puteti vizualiza accesand site-ul www.edu.ro.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate