Premierea concursului organizat de Gazeta de Stalpeni

Scris de Oana Diaconescu
549 vizualizari

Sambata, 13.02.2020, am avut bucuria de a ii cunoaste pe micii scriitori, participanti la concursul de creatie literara organizat de Gazeta de Stalpeni.

Sub semnul bunei dispozitii, al bucuriei si al entuziasmului, le-am cunoscut personal pe o mare parte dintre participantele la competitia noastra.

Cu doi dintre copiii participanti, Ianis si Andrada nu m-am putut intalni, pentru ca nu au fost acasa, dar m-am asigurat ca vor intra in posesia diplomelor de participare, cu ajutorul colegelor lor.

Le-am cunoscut astazi pe Mihaela, Adelina, Maria, Teo, castigatoarele concursului, dar si pe Daria, Narcisa, Patricia si Antonia si m-am bucurat sa constat ca noi, organizatorii concursului, nu ne-am inselat in privinta lor. Sunt copii  minunati, copii veseli, copii frumos educati, ceea ce imi oferã convingerea si increderea ca viitorul comunei noastre este pe maini bune.

Multumim tuturor pentru participare si va asteptam, dragi copii, sa participati la urmatoarele competitii ale Gazetei de Stalpeni!

Multumim de asemenea tuturor celor ce au facut posibila desfasurarea si organizarea acestui concurs!!

Felicitari, copii!!

Nota: Pentru aparitia in gazeta a copiilor avem acceptul scris al parintilor, carora le multumim.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate