[EVENIMENT] Oferta educațională a Liceului Tehnologic „I. C. Petrescu” Stâlpeni!

Scris de Daniel Dobrisan
820 vizualizari

Cu ocazia Zilei Naționale a Meseriilor, la Liceul Tehnologic „I.C. Petrescu” Stâlpeni are loc prezentarea oficială a ofertei educationale pentrul anul școlar 2022-2023.

Evenimentul se desfășoară pe durata a 3 zile, respectiv în 28 februarie, 2 martie și 3 martie, iar în prima zi au participat elevi, cadre didactice ale liceului, agenți economici din împrejurimi, foști elevi și absolvenți ai liceului. Au fost invitați, bineînțeles și reprezentanții administrației publice locale, dar aceștia nu au dorit să participe la evenimentele ce s-au desfășurat pe parcursul primei zile.

Evenimentul de astăzi a început la ora 13.00, iar la prezentarea ofertei educaționale au participat elevii de clasa a VIII-a ai școlilor din Stâlpeni și Livezeni.

Gazeta de Stâlpeni vă pune la dispoziție, cu această ocazie, broșura cu oferta educațională, așa cum am primit-o de la persoanele de conducere ale Liceului Tehnologic „I. C. Petrescu” Stâlpeni.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate