Noutati privind examenul pentru ocuparea functiilor de directori de unitati de invatamant

Scris de Oana Diaconescu
701 vizualizari

Conform unuia dintre cei mai importanti furnizori de stiri din domeniul educatiei si cercetarii din tara noastra, site-ul www.edupedu.ro, Ministerul Educatiei dezbate, incepand cu data de 25 mai 2021, un nou proiect de Ordonanta de Urgenta care modifica Legea educatiei nationale nr. 1/2011.

Astfel:

In ceea ce priveste concursul pentru ocuparea functiilor de indrumare si control din inspectoratele scolare, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa fie membri ai acestui Corp national de experti in management educational (CNEME)
  • sau, daca nu fac parte din acest organism, sa fie titulare si sa aiba gradul I sau II,

a afirmat Sorin Cimpeanu.

O alta conditie importanta, este obtinerea minima a notei 7.00, la proba scrisa a examenului sus-mentionat.

Adaptand aceste informatii la comuna noastra, ramane de vazut cine dintre cadrele didactice se vor inscrie la examenul pentru conducerea Liceului Tehnologic „I C Petrescu” Stalpeni, eliminarea conditiei obligatorii de a fi membru al Corpului National de Experti Educationali deschizand posibilitatea cadrelor didactice mai tinere, cu gradul I sau II, sa participe la concurs.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate