[ PERFORMANTA ] Micutii informaticieni din Stalpeni, premiati de Dacia Renault

Scris de Oana Diaconescu
575 vizualizari

Elevii de la Stalpeni au fost rasplatiti pentru eforturile lor, dupa ce in luna august s-au calificat in faza a II-a a concursului de robotica Nextlab, sub indrumarea doamnei profesor Catalina Hera.  Cativa dintre elevii Liceului Tehnologic I C Petrescu au obtinut kit-uri de roboti sponsorizati de compania Dacia Renault.

Astazi,25.09.2021, la Centrul Cultural Mioveni am primit kiturile de roboti castigate in cadrul concursului Nextlab (2 kituri MIRO, 2 kituri TECNICUS si 3 kituri ENSPIRO). Urmeaza faza a II-a a concursului unde, dupa unboxing, ansamblam robotii, ii programam, testam si realizam pentru marea finala: pitch-uri pentru robotii Miro, Tecnicus si roboti utili acasa sau la scoala, folosind piesele electronice si electromecanice furnizate in cadrul kitului ENSPIRO la care vom adauga extensii si elemente imprimate 3D. Cu pasiune, creativitate si dorinta de cunoastere vor trece cu bine, peste aceasta provocare. Felicitari dragii mei elevi! – precizeaza doamna profesor Hera Catalina intr-un comunicat pe pagina personala de Facebook.

Ii felicitam si noi pe micutii informaticieni si le uram succes in continuare, perseverand intr-un domeniu care este de viitor si care va schimba, cu siguranta, viitorul.

Foto: facebook


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate