[ECHIPA] Habemus conducere a liceului Stalpeni

Scris de Ionela Birea
965 vizualizari

Intre dezbateri „intelectuale” cu privire la existenta colilor pentru imprimanta si xerox, ori despre cine ar trebui sa inlocuiasca becurile stricate in Liceul Stalpeni, am aflat si o veste buna.

Dupa rezolvarea contestatiilor la proba de interviu din cadrul concursului de ocupare a functiilor vacante din unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Arges, dna Nedelcu Gabriela a fost confirmata in postul de  director adjunct al Liceului Stalpeni. Alaturi de dna 000037 (confirmata in functia de director, conform rezultatelor afisate pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean), avem in sfarsit o echipa manageriala responsabila de gestionarea si rezolvarea problemelor existente in liceul si in scoalile noastre.

Scriam aici despre drumul lung parcurs pana in acest moment si mi-as dori sa spun ca aceasta decizie este un semn ca mergem in directia cea buna. Din pacate, cred ca este un semn ca in sistemul de stat romanesc poti fi promovat doar daca esti extrem de incapatanat pentru a-ti demonstra competenta. In conditii normale, sistemul ar trebui sa promoveze natural oamenii competenti si sa atraga valoare umana, pentru a produce alte valori, respectiv elevi cu potential pentru ei si societate.

Personal imi doresc din tot sufletul ca lucrurile in sistemul de invatamant local sa se schimbe. Sper sa constientizam mai mult ca este nevoie de un efort comun, productiv si orientat catre eficienta si accesibilitatea actului educational, pentru ca elevii de scoala generala si de liceu sa obtina rezultate mai bune decat pana acum la examenele nationale, proiectele internationale sa continue, iar mediul extrem de toxic de lucru sa se transforme intr-unul in care incurajam competenta si initiativa. Nu o sa imi tin respiratia (cum spune englezul) pana se va intampla asta, dar speranta moare ultima!

Gazeta de Stalpeni felicita noua echipa, iar Asociatia „Stalpeni, comuna noastra!” isi reafirma dorinta de colaborare in proiecte si activitati viitoare cu aceasta.

Referinte:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate