Exclusiv! Imaginile grupurilor sanitare de la I.C Petrescu – Ateliere, finalizate dar neinaugurate inca

Scris de Oana Diaconescu
718 vizualizari

Gazeta de  Stalpeni a intrat in posesia catorva fotografii din interiorul grupurilor sanitare amenajate in corpul vechi, denumit si „Ateliere”, al Liceului Tehnologic IC Petrescu  –  Stalpeni.

Imaginile vorbesc de la sine si se poate observa cu usurinta ca elevii si profesorii vor beneficicia de cele mai bune conditii igienico-sanitare, grupul sanitar de la Ateliere fiind dotat inclusiv cu rampa pentru persoanele cu dizabilitati si grup sanitar special pentru acestea.

Adrian Badulici, administratorul firmei constructor, SC ADIMAR CONSTRUCT SOLUTION SRL, a declarat pentru Gazeta de Stalpeni:

Am facut tot ce am putut. Nu a fost un proiect usor, pentru ca este foarte dificil sa construiesti intr-o cladire veche si sa te adaptezi modului cum ea a fost zidita in urma cu multi ani. Insa, sunt mandru de felul cum arata acum acest spatiu interior si de cum l-am transformat, avand in vedere ce am gasit aici”

Mentionam ca valoarea acestui obiectiv si anume „Amenajare grupuri sanitare si asigurarea  de utilitati a cestora la Liceul Tehnologic I C Petrescu   –  Ateliere , comuna  Stalpeni, Judetul Arges”, se ridica la suma de 197.573,94 lei, si are ca data de finalizare 17.11.2021.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate