Cine va fi noua directoare a Liceului Tehnologic „I.C. Petrescu” Stalpeni?

Scris de Oana Diaconescu
1k vizualizari

La inceputul acestei saptamani, a fost demarata, de catre Inspectoratul Scolar General Arges, Procedura operationala privind numirea pentru functiile vacante sau temporar vacante de Director si Director Adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar, pentru anul scolar 2021-2021.

Conform surselor noastre, decizia de numire pe functia interimara a actualei directoare de la Liceul I. C. Petrescu, dna. prof. Elena Postelnicu, va expira in data de 31 august 2021. Asadar, postul de director va fi vacant pentru anul scolar viitor.

Aceleasi surse apropiate institutiei de invatamant din comuna Stalpeni, sustin ca functia respectiva este vizata atat de dna prof Elena Postelnicu, cat si de catre dna prof Gabriela Nedelcu, ambele depunand dosar la ISJ Arges.

Asadar, inainte de 1 septembrie 2021  vom afla care dintre cele doua doamne va primi decizia de numire pe functia de  director interimar al liceului de la Stalpeni.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate