Castigatorii concursului „Punte intre generatii” au intrat in posesia premiilor binemeritate

Scris de Oana Diaconescu
744 vizualizari

Cu mare bucurie am oferit castigatorilor concursului „Punte intre generatii” premiile si diplomele obtinute.

A fost o deosebita placere sa discutam cu ei, sa ii cunoastem, sa le spunem cat de mult ne mandrim cu talentul lor literar si cat de mult le apreciem implicarea in aceasta activitate. Evident, este de nedescris bucuria pe care am descoperit-o la fiecare dintre acesti copii frumosi si deosebit de inteligenti.

Le-am intalnit personal pe Elena si pe Alessia, iar Mariei si lui Ayan premiile si diplomele le-au fost expediate prin curier.

Maria este o adolescenta din Suceava. Trebuie sa recunoastem ca ne-a surprins participarea ei la concurs, dar ne-a bucurat in acelasi timp. Iata ca avem inca o dovada ca „Gazeta de Stalpeni” a depasit granitele judetului si comunei pentru care a fost creata.

Maria ne-a marturisit ca a aflat despre noi de pe internet, iar tema concursului i s-a parut atractiva. Asa ca a decis sa participe. Fiind eleva in clasa a IX-a, nu se rezuma doar la studiu, ci se implica in diferite activitati de voluntariat ce au ca scop sustinerea si motivarea tuturor celor ce au nevoie de ajutor.

Felicitam castigatorii, ne mandrim cu participantii si multumim cadrelor didactice si parintilor lor, pentru ca i-au indrumat catre concursul organizat de „Gazeta de Stalpeni”. Si promitem ca vor urma si altele.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate