AMR puțin … pana vom sti cine va fi noua directoare de la Liceul Stalpeni

Scris de Oana Diaconescu
336 vizualizari

Conform planificarii publicate de ISJ Arges, cele doua candidate pentru posturile de conducere (functia de director si cea de director adjunct) de la Liceul I.C. Petrescu Stalpeni vor avea interviurile decisive miercurea viitoare, pe 24.11.2021.

Interesant este faptul ca ambele candidate, atat dna profesor Nedelcu Gabriela, cat si dna profesor Elena Postelnicu, si-au depus candidatura pentru ambele functii. Asadar, este clar ca una dintre cele doua doamne va fi director, iar cealalta director adjunct al liceului. 

Ramane doar de vazut cine va castiga in aceasta lupta si cine va conduce unitatea de invatamant in urmatorii patru ani.

Cel mai curios este modul cum cele doua directoare vor face echipa, stiut fiind faptul – pe surse- ca nu prea se agreeaza una pe cealalta si ca la mijloc sunt niste orgolii care pana acum nu prea au putut fi depasite.

Speram insa, ca interesul elevilor de la Stalpeni va fi mai presus si ca liceul si scolile subordonate vor atinge din nou nivelul de performanta cu care, odinioara, eram obisnuiti.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate