[ EDUCAȚIE ] A doua zi de prezentări la Liceul Tehnologic „I.C. Petrescu” Stâlpeni!

Scris de Daniel Dobrisan
228 vizualizari

Așa cum spuneam în articolul precedent, astăzi, 02.03.2022, a avut loc a doua zi, din cele trei zile anunțate pentru acest eveniment, de prezentare a ofertei educaționale a Liceului Tehnologic „I.C. Petrescu” Stâlpeni. Activitățile de astăzi au început la ora 13.00 și s-au terminat în jurul orei 15.00.

Au participat, de această dată, elevi de clasa a VIII-a din comuna Mihăești și din comuna Țițești, iar din partea liceului a fost prezentă conducerea liceului, profesorii coordonatori ai claselor, precum și elevi sau foști elevi ai liceului.

Față de ziua anterioară, pe lângă prezentarea generală invitații au fost găzduiți în sălile de practică unde li s-au prezentat și demonstrat cum funcționează mai multe aparate și dispozitive cu care viitorii elevi ai liceului vor aplica practic din materia învățată.

Mâine va avea loc ultima din cele trei zile de prezentare a ofertei educaționale și sunt așteptați elevi din comuna Vlădești, dar este posibil să participe și de la alte școli din județul Argeș.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate